Рецепти за красота » Маникюр и ноктопластика » Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Червено лятото свърши, започва златната есен. Време да мисля за мода идва сезона на есента на 2017. В този сайт ще разгледаме въпроса в контекста на маникюр, а именно какви дизайнами украсяват ноктите си и какви цветове лак допълвате своя списък със задължителни покупки. Днес на страницата на womenmagazines.info ще научите новини за дизайн на ноктите есен-2017, по-ярък за това ще разкажат снимка новости. Нека първо мине през списъка с модни цветове и от различни марки и производители в различни ценови категории, а след това помислете за есенни новости в дизайна.

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Модни цветове есен

Модни цветове за този сезон на няколко предвидими и типични.

Червен. Може би най-ключова цветът на този сезон е силен и наситен нюанс на червено. Червеният цвят е неизменно кочует от сезон в сезон. Друго би било, вечната класика, която дърпа към себе си цялото внимание, сякаш магнит. Но какъв цвят може да се нарече точно червено през есента сезон тази година? Запознайте се! Кисело-искрящ цвят от гренадин. Препоръчвам да го сложите на първо място в списъка си "мастхэвов" за следващия сезон.

Тъмно бордо . Още един пленящий нюанс ще подгряване на нас този сезон. Тъмно кестеняв цвят с ясно баклажановым тон под името златист порто. Това е универсален цвят, подходящи за всеки повод и перфектно съчетание с всички други модерен нюанс на този сезон. Така че, ако имате нужда от маникюрчик за всеки ден гледате тъмно кестеняво цветове и нюанси.

Розово. Вечен, защото всички момичета, един от най-търсените цветя по всяко време на годината – розовенький. Пинк този сезон дойде казвате оттенък на балетната пуанта. Това е слаб, но чист лилав оттенък. Такъв розов перфектно се съчетава със сребрист металликом, който също е актуален през този сезон.

Бежово. Ако в нещо се съмнявате, изберете бежов цвят. Винаги е добра идея. През есента сезон подходящ бежово в оттенке маслен ром. Светъл крем беж с пикантни коричневатой ноткой на захарна тръстика. Ако говорим за маникюре, е да добавите към този цвят е малко текстури под формата на, да речем, някакви вязанных мотиви. Голяма задължителен този сезон като никога е актуална.

Син. Син тази есен звучи в контекста на морската божур. До статии, модни дънки този сезон в идеалния случай трябва да са точно този оттенък. Вие не може да се обърка, ако скомбинируете цвят на морската божур с някаква по-ярка или по-светъл нюанс от модната палитра на този сезон.

Неутрален сив. Името говори само за себе си. Като се има предвид популярността на черно-бели цветови решения в облеклото за този сезон и по-ярка в широк смисъл на думата дизайн на ноктите, този цвят се препоръчва да се използва именно в дизайна. Освен това, добре е да го съчетаете с нещо като инкрустаций, обемни пайети или радикална г., бр. Не оставяйте този цвят да скучае в самота.

Затененная смърч. Вие дори не можете да си представите, как благородно изглежда този цвят на свободните хора, лишени от тежести на училище ежедневието. Цвят заслужава топла любов и внимание.

Златисто-зелено. Този цвят прекрасно бие по-тъмни нюанси на сезона. Но целият чар златисто-зелен цвят се открива при наличие на златисто-отлив. За щастие, в маникюре това може да победи най-интересен начин. Например, вземете подходящи по цвят жълт или салатовый и настържете го хромна втиркой. Ще се окаже, зелено злато.

Марина (нюанс на морско пристанище). В маникюре този цвят изгодно подчертае други модни нюанси на есенния гардероб. Например, разбавит мрак лъкове в неутрален сив цвят, или ще се съживи цвят златисто пристанище.

Ярко-червен. Цвят на Марина е много подходящо в контрастиращи двойка с ярко-червено примесено есенен клен. Като цяло това е една от най-ярките и уместни цветови комбинации тази есен, както в облеклото, така и в дизайна на нокти. Такава грандиозна са активни, енергични и уверени в себе си хора.
С десетки модерни и актуални цветове ние разбрахме, нека се разбере с дизайнами.

 

Дължина и форма на ноктите

Ако говорим за дължината и формата, а след това на модните подиуми ние може да видите на ноктите със средна дължина, по-рядко плъзна къси нокти са бадем форми и меки). Заслужава да се отбележи, че бадеми – това е винаги печеливша класически вариант.

Видео: модни новости в маникюре ЕСЕН-2017

Основните тенденции в дизайна

Ето някои проекти тръбопроводи, с жега, със световните модните подиуми.

Метал. В дизайна на сезон есен 2017 има много метал, с нанесени както на целия нокът, така и различни геометрични фрагменти. Понякога дизайн изобщо се ограничава парче скоч-лента.

Букви. Още облечи интересна тенденция – това е буква в дизайна на нокти.

Златен или сребърен маникюр. Прост, елегантен в този сезон и много модерен дизайн. Днес е особено вярно, когато линията на кожичките подчертани със злато, или сребро. Е, ако е гладка каемка метал, обрамляющая ноктите от една страна, но може да бъде и глиттер.

Лунен маникюр. В този сезон има тенденция към увеличаване на дупки, които заемат буквално половината от нокътната плочка. Това е нещо много кръстоска между френчем и лунен маникюр.

Корейските кристали. Гуру на модата със световна известност призна корейски кристали. На някои от ноктите на моделите, които влизат от подиуму, брой побрякушек, висящи с нокти, шокира дори самите корейци, които имат чувството за мярка е много размазани граници.

3D маникюр. Дизайнерите се опитват да се подчертае актуалността на 3-D маникюр, който може да намери място за себе си в реалния живот. Освен това, като просто текстура, например, "ала" текстура камък, така и по-сдържан инкрустации. Актуални са всички текстури камъни и други неизследвани помеси цветове.

Един накрашенный нокти. Небрежно и спокойно. Това може да бъде, как смелият обществото, ако имате перфектен маникюр, на перфектни кристални отблясъци невен и един накрашенный нокти. Това изглежда толкова смело.

Ар нуво. Към това може да добавите и малко арт нуво. Да, може би това е недолговечно, но все пак се наблюдава най-отдалечената линия на дизайна, идващи отвъд нокти.

Принт. Също така актуални ще бъде някакъв дискретен принт, която се простира равномерно по всички ноктите. Като се има предвид спешността на цветни шевици по дрехите, това може да има някакво флористические мотиви.

Снимка новости в дизайна на нокти ЕСЕН-2017

Сега на мода уверен в себе си, проведе и безразлични към мнението на една жена. Тези тенденции са налице и в облеклото, и в маникюре. Какво е стилен маникюр, който ще допълни вашия начин, ще акцентират на оригиналност, а не демонстрира творчески сили на съветника за маникюр? Каква е реалността модни тенденции в маникюре през есента сезон?

Най-голямата маникюрная тенденция е, че ноктите стават все минималистичнее, всичко е по-лесно. Основната задача на дизайна на нокти – се подчертае стила и вкуса на жената. Най-приятната новина на сезон есен 2017 в това, че моден дизайн за сезона са достъпни дори и за лявата ръка на начинаещ.

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Дизайн на ноктите есен-2017. Снимка новости

Прочетете също по темата:

Есенен дизайн нокти: 20 снимки на красиви идеи
Маникюр 2017 - модни тенденции

Това са всички основни модни тенденции, които са актуални за сезон есен 2017. Бъдете винаги в движение! Ако винаги внимавайте за мода и вече използвате дизайнерски новости – споделяйте своите впечатления в коментарите.