Рецепти за красота » Хармонично и здраво тяло » Танци Гоу Гоу-видео уроци за начинаещи

Танци Гоу Гоу-видео уроци за начинаещи

Танци гоу гоу е много динамична и заводные!Стилът на тези движения може да се подчинявам на всяко момиче, но за овладяване на танц нужда от разтягане и добра пластмаса, способността да се движи под ритъма на музиката. Всичко, което се случва, ако отделите време и за тренировка и обучение. За съжаление, не всички, които желаят да се научите да танцувате момичета са достъпни уроци от професионален треньор (например, липсата на свободно време, няма такова училище по танци е точно във вашия град и др). Но, да научат основите танци гоу гоу може да бъде самостоятелно, ако внимателно да гледате видео уроци и много се старая.

Днес, мястото womenmagazines.info ще покаже видео уроци по танци Гоу Гоу, които ще помогнат за овладяване на движение на този запалително, ритмичного танц. Опитайте се да тренирам по няколко пъти седмично, преди окупация малко разогрейтесь, направете гимнастика и стречинг. Обикновено, танци се изпълняват на високи токчета, но за първите уроци могат да се носят плътни носочки, а петите да оставите за по-късно.

Танци Гоу Гоу-видео уроци за начинаещи

Танци гоу гоу са станали много популярни в последно време, си струва да се види едно момиче в клуба, който добре се движи, на нея се обръща внимание на почти всички мъже в залата. Другите момичета става интересно, те си мислят — "какво съм по-зле?" и след като започват своите тренировки, учат, се опитват и да са по-добри в нещо от други. Выучив движение танци Гоу Гоу, като техника до автоматичност, ставаме в себе си пластичност, може без колебание да се танцува на всяка вечернике и да се превърне в супер-звезда на вечерта.Отработени движения впоследствие може да се свърже по своя преценка, да импровизира и да създаде неповторим и оригинален танц.

Танци гоу гоу: видео уроци

Предлагаме ви да се запознаете с онлайн видео уроци от приятно хореограф на Кати. На видео всяко движение е ясно доказано и описано с думи. Първо разучиваются движение, а след това вече е с красива музика се изпълнява самия танц. Повторете, сморите на себе си в огледалото, сверяйте своите движения с движенията на треньор и соверешнствуйтесь!

Танци Гоу Гоу: видео урок. 1 дейност

 

Танци Гоу Гоу: видео урок. Дейност 2

 

Танци Гоу Гоу: видео урок за начинаещи. Дейност 3

Вие вече сте опитвали да танцува гоу гоу? Споделяте в коментарите!