Рецепти за красота » Как да отслабнете » Канела и мед за отслабване е рецепта, резултати и коментари

Канела и мед за отслабване е рецепта, резултати и коментари

Вие още не сте опитвали мед и канела за отслабване? Това не е магическа пръчка, но много ефективен начин, който в съчетание с физически упражнения, за да се ускори темпото на намаляване на теглото и ще ви помогне да преодолеят навика да се хранят неправилно.

На всички е известно, че в меда се съдържат антиоксиданти и ензими, които оказват оздравителен ефект върху жизнените функции на организма.

Ползата от канела също е безспорен, като се започне от способността му да се повиши метаболизма и завършва фактор за намаляване на холестерола. Свързването заедно, тези два продукта, вие получавате чист природен инструмент като помощник за намаляване на теглото.

Канела и мед за отслабване. Готвене рецепта

Канела и мед за отслабване е рецепта, резултати и коментари

  • Разтваря се половин чаена лъжичка канела на прах в чаша (200 мл.) с гореща вода и оставете да изстине.
  • Добавете пълна лъжица добър естествен мед. Излишно е да се напомня, че медът трябва да бъде от най-високо качество, за предпочитане закупени от познатия пасечника, само че този продукт ще даде желания резултат.
  • В допълнение може да се добави сок от половин лимон.

Какъв мед да изберете? - Тъмните сортове много действеннее светли сортове. По своите полезни свойства, елда мед в пъти превъзхожда обикновените акация или липа.

Как да приемате канела с мед?

В първата половина на деня

Не забравяйте израз за това, което е добро начало решава половината от дела? Водени от това правило, всяка сутрин половин час преди закуска пийте чаша вода със смес от мед и канела. Навик, за да започнете деня с този натурален енергийна напитка помага да се преодолее това състояние на сутринта импотентност и поддържа добро ниво на обмяната на веществата.

Между храненията

За да се постигне активна загуба на тегло ние се опитваме да преподават на себе си да не яде сладкиши, да се въздържат от чести лека закуска у дома и на обществени места. Това не е лесно. Изглежда – изяде парче от там, угостился тук – нищо лошо не се е случило. Но цял ден пълна, макар и с куп излишни калории, за да се зареди. Напитка с канела може да помогне за намаляване на апетита и ще намали зависимостта от гастрономически изкушения.

Защо това е ефективно: Канела и мед, като източник на бавни въглехидрати, не се създават в организма на резки скокове на нивото на захар в продължение на деня, защото от това, което ние буквално набрасываемся на храната, опитвайки се да се успокои глад. По този начин, ние не възниква гладни обмороков, глад към перекусам кифли и други вредни въглехидрати, но заедно с това остава много енергия за живот.

Канела и мед за отслабване е рецепта, резултати и коментари

Преди и след аеробна тренировка

Аеробика натоварване на празен стомах може да направи процеса на изгаряне на мазнините по-ефективно, но в същото време да доведе до лошо самочувствию и виене на свят, чувство на фона на недостиг в организма хранителни вещества. От друга страна, разходите на енергия за храносмилане отново на постъпилата храна на тялото е трудно да отработите своята нагрузочную норма по време на упражнения. Смес от мед и канела ще се държат по време на целия занимания, въпреки интензивността на тренировката.

Защо това е ефективно: захар, мед ще ви даде сили, необходими за интензивна тренировка и канела, за да се ускори обмяната на веществата, засилвайки ефекта от кардио натоварване т.е ще повиши ефективността на жиросжигания. Така че може успешно да се ангажират и да губят тегло.

Прочетете също така:

Като пие джинджифил за отслабване?
Ананасовая диета за отслабване
Меден масаж за отслабване на корема

Преди лягане

Можете да използвате мед и канела като съюзник, когато се появява енергия и желание да се яде нещо сладко през нощта. Мед и канела представляват достатъчно хранителна смес. Тъй като това не е твърда храна, то тя не ще бъде гирей да лежат в стомаха, карайки ви полунощ въртя се от страна на страна. Захар от мед е полезен, той бавно навлиза в кръвта и се усвоява правилно.

Защо това е ефективно: благодарение на корице с мед можете да се отървете от гладни мук, които пречат да спя през нощта.

Както сте приемали канела и мед за отслабване? Споделете вашето мнение!