Рецепти за красота » Грижа за гърдите » Основните правила за грижа за бюста. Как да запазите хубави гърди и изберете правилния сутиен

Основните правила за грижа за бюста. Как да запазите хубави гърди и изберете правилния сутиен

Красота и съблазнителност бюст не зависят от размера, а от грижа за здравето и еластичността на кожата. Ухоженное, чувствено деколте няма да оставят безразличен нито един мъж!

Какво ще помогне за запазване на младостта на гърдите?
1. Използвайте студен душ! Водата, течаща душата област деколтето с кръгообразни движения за 1 – 2 мин. на ден. Редуват топъл душ със студена. Така ще се подобри циркулацията на кръвта и водите на кожата на гърдите си в тонус!
2. Избършете бюст парче лед сутрин и вечер. За тази цел 2 чаени лъжици лайка се изсипва 1 супена лъжица вряла вода, охлажда се, прецежда се и се излива в калъпи за лед.
3. Пригответе маска на витамини! 2 супени лъжици гъста сметана се разбърква с 1 чаена лъжица мед. Нанесете сместа на бюста и шията, покрива с влажна топла кърпа и се накисва така 25 минути. Изплакнете с хладка вода. Кожата ви ще стане нежна и кадифена, като дете!
4. Правете гимнастика, сцепите ръка пред гърдите и със силата на сдавите 30 пъти ладошка в ладошку. Правете упражнението всеки ден – така ще укрепите мускулите, които поддържат гърдите си!
5. Не сутультесь, когато отидете и седнете. Правилната поза укрепва мускулите на гърдите, приподнимает си, като направите по-обемни и съблазнителна!

А за гърдите изглеждаше още по-привлекателен, я подберем подходящия и най-подходящия сутиен:

1. Размер. Да Не се купуват сутиени, които са ви тесни. Те сдавливают на дихателната система и могат да предизвикат проблеми със сърцето!
2. Презрамки не трябва да се удрят в кожата. Гърдите повече от третия размер? Нуждаете се от широки презрамки.
3. Тъканта на лигавицата трябва да бъде естествена (памук или коприна). Тя ще спести от парниковия ефект под бюстгальтером!