Рецепти за красота » Как да отслабнете » Ябълков оцет за отслабване. Мнения и резултати със снимка

Ябълков оцет за отслабване. Мнения и резултати със снимка

Много жени от различни страни се опитват да намери този е единственият рецепта, която ще ви помогне да отслабнете. Днес, мястото womenmagazines.info да ти кажа как ще помогне на ябълков оцет за отслабване, както и отзиви и резултати със снимка допълват всяка статия.

Ябълков оцет за отслабване. Мнения и резултати със снимка

Как да приемате ябълков оцет за ефективно отслабване

Ако се приемат оцет правилно – той возымеет своя положителен ефект в борбата с наднорменото тегло. Много диетолози отбелязва, че на приема е 2 супени лъжици, разведя ги в чаша вода и се пият на половин час преди хранене. А за подобряване на вкуса и на по-голяма ефективност – можете да добавите във водата, мед или сода, за да се намали киселинността. По-специално това последното е необходимо при повишена киселинност на стомашния сок. Курс на приложение – 3 пъти на ден, максимум 2 седмици. Освен пиенето на режима – оцет може да се използва в различни рецепти и варианти.

Тайна. Може да се прилага за зоната на бедрата, седалището и корема. Пригответе разтвор за този вид козметични процедури в домашни условия, само за:

  • Разтварят се ябълков оцет с вода в пропорция 1 към 1.
  • Нататък накисва се в него материя, за предпочитане е натурална, ленена и пропитайте я разтвор.
  • Увийте я около проблемните зони и консултациите с фолио. Отгоре се изолира каре.
  • Оставете за половин час, след промиване с вода.

Добавянето на оцет във ваната – помага за почистване на кожата и "изгаряне" на излишните килограми, за да се справят със стрии след раждането. Достатъчно, за да го добавите в банята – на 30 литра вода, 2 чаши оцет и вземете вана за не повече от 20-25 минути, след това просто първо изплакване на тялото под вода.

Сигурност прием

Прием на напитка помага за намаляване на апетита и ускоряване на метаболизма, обмяната на веществата. Първи в СЧ, той повишава нивото на киселинност на стомашния сок и ускорява киселинно-алкални на обменните процеси, като помага за по-бързо смилане на храната. Но за метод е не само ефективно, но и безопасно в борбата с наднорменото тегло – трябва да се вземе предвид дозировката и противопоказанията.

Преди всичко, резултатът е ефективен, а метод – сигурно е да се избере изцяло натурален продукт. В частност – натуралният оцет има процент на крепостта 4-5%, синтетичен и също – по-висока концентрация, 8-9%. В никакъв случай не приемайте оцетна эссенцию!!! Също такъв прием ще е безопасно, ако се вземат предвид индивидуалните особености на организма, а също и да не надвишава дозата. Но в по-голямата си част той носи само полза – това е природен продукт с много полезни компоненти, включени в него.

Противопоказания

По отношение на противопоказания към практиката за борба с наднорменото тегло с помощта на оцет – лекарите не препоръчват да го прилага при:

  1. Изплащане на язва на стомаха и 12 язва на дванадесетопръстника и гастрит, с повишена степен на киселинност на стомашния сок.
  2. При изплащане на нефрит и нефроза, протичащи в остра и хронична форма.
  3. В случай на развитие на хронична и остра форма на хепатит, процес на обмяната на пикочната на пациента киселина.
  4. Инсулинозависим пациентите също си струва да бъдат внимателни – напитка предизвиква промяна в нивото на кръвта инсулин. Освен всичко друго, – той може да влезе във взаимодействие с някои лекарства, променяйки ги фармакологични свойства, както и поради прилагането му струва предварително да бъде съгласувано с лекуващия лекар.
  5. За да лечебна напитка не се превърна в отрова – не си струва да го приемате дълго време, максимум 2 седмици. Също така дозата не трябва да надвишава повече от 50 ч. л. оцетен разтвор – това може да предизвика прекомерно крехкост на костите, хипертония и гипокалиемии.

Резултатите със снимки преди и след

Както казват диетолозите – чрез ябълков оцет може да се прибират за 2 седмици до 3-4 кг. Постига такъв ефект се дължи на факта, че този с оцет помага да се ускори обмяната на веществата и разгражда храната, не като предната отложено. Прилагат го в продължение на курса не повече от 2 седмици, после се прави почивка за един и половина – два месеца и при необходимост курсът се повтаря.

Ябълков оцет за отслабване. Мнения и резултати със снимка

Отзиви на лекар и потребител

Отзиви на много потребители, които да прилагат оцет в борбата с наднорменото тегло – позитивни.

- Ник, на 28 години. Приемам оцет, разреден във вода курсове на всеки 3 месеца в продължение на 3 година и резултатите са доста – след раждането едва се откъсна тегло. А ето по такъв прием, на лесно и достъпно, държа тегло под контрол, да не се прилага към това усилие. Да, и изглежда е станало по-добре.

- Катрин, на 31 години. Придобити в магазина преди седмица ябълков оцет – подари скъпо, приемам втората седмица. Все още не взвешивалась, но положителен напредък се чувствам по себе си. Стана по-лесно да се диша и ходи, и vijnanamaya коша стана по-чист, и тук е жаден за пирожкам – постепенно си отива.

По отношение на мнението на лекари – те не са толкова оптимистични. По-специално гастроентеролог Николай Kravets казва, че така се увеличава рискът да се окаже пациент на същото си колеги при предозиране. Оцет все пак е киселина, дори естествена и може да навреди, защото той често се предписва при понижено ниво на киселинност на стомашния сок. Но ако сте здрави – хармонизират на този метод е само след консултация с вашия лекар, който ще определи норма на потребление оцет на ден. Но ако сте здрави – яжте често и на малки порции, повече зеленчуци, по-малко мазнини, повече движения.Не си струва да се опита в себе си средства, които, макар и народна медицина препоръчва, но не е потвърдена от официалната, не са преминали през лабораторни изследвания.

Прочетете също така:

Колко калории трябва да се консумира на ден, за да отслабнете
Рецепта за вода Sassi за отслабване: как да пия, резултат от личен опит
Канела и мед за отслабване е рецепта, резултати и коментари

 

Видео

Хареса статия или искате да я споделите със своите приятели – да се оставя собствен коментар. Вземайте участие в дискусиите!